Amsterdam FysioTerug naar het overzicht

Een ruim scala aan mogelijkheden om zowel de hele kleintjes als tieners te helpen.
Bij Amsterdam Fysio kan ieder kind tussen de 0 en 16 jaar terecht die motorische problemen heeft. Dit kan gelden voor baby's met een voorkeurshouding en daardoor een plat hoofd ontwikkelen. 

Wanneer jouw kind is doorverwezen voor welke reden dan ook, vindt eerst een uitgebreide intake plaats om inzicht te krijgen in uw kind. Onze fysiotherapeut zal uw kind nauwkeurig observeren en onderzoeken om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen. 

Maar ook wanneer hij of zij kampt met een chronische ziekte of graag zou willen afvallen. Het KindFit programma dat zij aanbieden is bij uitstek geschikt om een gezonde levensstijl te ontwikkelen zoals bij overgewicht.

Kijk voor meer informatie over de praktijk en fysiotherapie voor kinderen op de website. Klik via onderstaande link door.

Amsterdam fysio

Korte Prinsengracht 91
1013 GR Amsterdam
Openingstijden Elke dag geopend. Kijk op de site voor een actueel overzicht. Prijs 9 behandelingen vanuit basisverzekering. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen