BO-linkTerug naar het overzicht

Een éénvrouws-praktijk voor haptonomische zwangerschapsbegeleiding, en babymassage!
In BO-link werkt Marguérite Boeije vanuit de filosofie dat elk mens een innerlijke basiskracht heeft. Met deze filosofie geeft zij zwangerschapsbegeleiding en baby-massage.

Haptonomische zwangerschapsbegeleiding
Als het kind via de buik van de moeder wordt aangeraakt, zal het op die aanraking reageren. Zo kunnen beide ouders al voor de geboorte contact zoeken met hun kind en een gevoelsmatige band ontwikkelen.

De begeleiding is bedoeld voor de zwangere vrouw en haar partner of diegene die haar bij de zwangerschap en geboorte begeleidt. Zij bereiden zich samen voor op de bevalling. Het start rond de twintigste week van de zwangerschap. Er zijn 6 bijeenkomsten, vijf vóór en 1 ná de bevalling. Elke bijeenkomst duurt 60 minuten.

Babymassage
Babymassage geeft je baby een gevoel van geborgenheid, veiligheid en zelfvertrouwen. Door aanraken, knuffelen, wiegen en vasthouden stimuleert de massage de huid, de spieren, de stofwisseling van alle organen en de ontwikkeling van de zintuigen en coördinatie.

Babymassage is bedoeld voor één ouder of verzorger en zijn/ haar baby die tussen de 4-6 weken tot 9 maanden oud is. Het is mogelijk gezamenlijk te komen met andere baby's van vrienden/vriendinnen (max 4 baby’s).

Kijk op de site voor meer informatie over deze onderdelen van de haptonomie.

BO-link

Reinwardtstraat 43E
1093 GX Amsterdam
Openingstijden Op afspraak. Prijs Haptonomische zwangerschapsbegeleiding kost € 77,00 per begeleiding. Individuele babymassage kost € 115,50 per 1,5 uur. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen