Zingen voor je kleinste!Terug naar het overzicht

Doe mee aan deze workshop in het Geboortecentrum Amsterdam en zing voor je kleintje!

In het Geboortecentrum Amsterdam wordt de workshop Zingen voor je Kleinste gegeven door moeder, (stem)coach en zangeres Yinske Silva. 
"Leer de liedjes van toen en nu om voor je kleinste te zingen. Voor het slapen gaan, om te troosten of om te spelen. Leer hoe je met jouw stem eenvoudige melodieën kan maken waarmee je je kleinste rustig krijgt en een band opbouwt."
In 3 lessen bouw je kennis en oefening op voor elke fase (zwanger, baby, peuter) en elke functie (spelen, troosten, slapen). Voor ouder(s) in verwachting en/of met hun baby en peuter.

Aanmelden: Kies een maand waarop je mee wilt doen. Je volgt in deze maand de lessen op de gegeven data. Druk op de roze button voor meer informatie of geef je direct op per mail: workshop@metstem.nl met WZK de maand in de onderwerpregel. MetStem

Hendrik van Wijnstraat 10
1065 AS Amsterdam
Openingstijden Locatie: Het Geboortecentrum Amsterdam, Genestetstraat 2

3 Zaterdagen per maand: van 12.30-13.30 uur

Prijs €36 per volwassene Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen