Praktijk voor KinderfysioTerug naar het overzicht

De Praktijk voor Kinderfysiotherapie biedt hulp aan kinderen met uiteenlopende uitdagingen vanaf 0 jaar!
Het team bestaat uit 5 therapeuten, werkzaam op verschillende locaties in Amsterdam en Amstelveen. Zij werken samen met huisartsen, specialisten, MOC ’t Kabouterhuis, ouderkindcentra, ZigZag, Raeger, scholen en verschillende andere disciplines (logopedie, psychologie, paardentherapie).

Onderzoek en behandeling vindt plaats in een van de praktijken of bij jullie thuis. Dit is afhankelijk van de leeftijd van het kind en van de situatie. Van baby tot peuter, van kleuter tot schoolgaande kind, ieder kent zijn eigen ontwikkeling.

Soms komt het voor dat het aanleren van nieuwe vaardigheden niet gemakkelijk gaat. Op elk gebied kunnen problemen ontstaan. Mogelijk kan de kinderfysiotherapeut hierbij helpen. 

Kijk voor de visie van de praktijk, de andere locaties, de therapeuten en voor meer informatie over de leeftijdsgebonden ontwikkelingen op de website via onderstaande link.

Praktijk Kinderfysiotherapie

Amsteldijk 196
1079 LK Amsterdam
Openingstijden Dagelijks van 8:30 tot en met 18:00 uur. Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen