Instituut SocratesTerug naar het overzicht

Extra aandacht nodig bij het maken van je huiswerk? Of trainen voor de CITO toets?
Het komt vaker voor dat leerlingen op de basisschool tegen knelpunten oplopen. Dit kunnen problemen met de taalontwikkeling, rekenen, informatieverwerking of andere vaardigheden zijn.

Op de meeste basisscholen wordt dit in een vroeg stadium door de docent gesignaleerd en vaak wordt dan extra aandacht gegeven in de vaardigheden waar de leerling moeite mee heeft. Soms is die extra aandacht niet voldoende om de achterstand tijdig in te lopen.

Instituut Socrates is gespecialiseerd in het analyseren van de leerproblemen en het definiëren van aandachtspunten uit de schoolresultaten zoals Cito-toetsen en andere tests.

Samen met de ouders kan Instituut Socrates wordt een praktische aanpak besproken om bepaalde basisvaardigheden te verbeteren. Maak via de site een vrijblijvende afspraak. Klik via de link door!

Socrates Instituut

Johannes Verhulststraat 14
1071 NC Amsterdam
Openingstijden In overleg met de docenten. Prijs Zie de site voor het actuele tarievenoverzicht. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen