BSO+ Fier voor dappere kidsTerug naar het overzicht

Buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 t/m 12 jaar met een extra ondersteuningsbehoefte.
Fier is super-kidsproof! Waarom? Omdat in Amsterdam er een groot tekort aan kwalitatieve opvang is voor kinderen met een extra zorgbehoefte (denk autisme, ADHD, etc.). Fier brengt daar verandering in!

Zij zijn een kleinschalige BSO+ waarbij aandacht centraal staat. Ze werken met gespecialiseerde medewerkers en de groepen zijn en blijven klein met maximaal 10 kinderen per dag. Hun doel is dat de kinderen zich thuis voelen. Daarvoor is het belangrijk dat ze zich gehoord, begrepen en geliefd voelen.

Fier is opgezet door professionals met veel ervaring in de jeugdzorg en dit is merkbaar in het pedagogische beleid, waarbij vanuit een aantal duidelijke methodieken wordt gewerkt. Oh en doordat zij leerlingenvervoer kunnen regelen, kunnen zij kids uit heel Amsterdam ontvangen (niet alleen de Baarsjes).

Naast de doordeweekse opvang is Fier in het weekend open: de Weekend+. Dan organiseren zij leuke activiteiten voor de kinderen: van creatieve knutselwerken, speurtochten tot andere thema-activiteiten. En natuurlijk is er voldoende tijd om lekker vrij te spelen. Dit is niet alleen voor de kinderen leuk, maar ook voor ouders. Zo hebben zij in het weekend tijd voor zichzelf of de andere kids in het gezin.

Benieuwd naar deze geweldige BSO+? Neem een kijkje op de site via de roze websitebutton!

TIP: neem ook eens een kijkje op onze kidsproof clubjespagina!

Fier

Van Walbeeckstraat 66
1058CW Amsterdam
Openingstijden maandag t/m vrijdag 14:00 tot 18:30 uur
zaterdag 08:30 tot 12:30 uur
Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen