5x kidsproof shoppen op event Flavourites Live

2 november 2018
Staat het al in je agenda? Voor het tiende jaar op rij vindt van 23 t/m 25 november het webshopevent Flavourites Live plaats. Tientallen leuke webshops als pop-up shop, foodtrucks, hippe photobooths, mindfulness-sessies en dit jaar voor het eerst: de Kidsproof Camping! Hier kunnen de kids lekker spelen, creatieve workshops volgen en zelfs naar kinderyoga terwijl jij lekker geniet van je nieuwste shoppings, een latte of bijkletsen met je vriendin!
Flavourites' Natascha tipt vandaag vijf leuke deelnemers die je als shoppende mama niet mag missen op het event!

Gezinnige dingen 
Deze webshop heeft de meest slimme dingen voor drukbezette gezinnen. Of het nu gaat om de ontzettend leuke Kletsboeken (die staan garant voor mooie momenten!), handige planners die de nodige structuur aanbrengen binnen het gezin of de leuke sets van Brikkon, waarmee de kids (mét hun eigen Lego) de meest waanzinnige creaties kunnen bouwen.  Normaal gesproken is Gezinnig.nl alleen online te bezoeken, maar tijdens Flavourites Live ook als pop-up shop!




Gepersonaliseerde kindercadeautjes
Bij Liefsvancindy.nl vind je heel originele cadeautjes die je in sommige gevallen ook nog eens kunt laten personaliseren. Een truitje voorzien van eigen naam? Een naamslinger met tipi's? Cindy maakt 't - en ook nog eens in een heel frisse, hippe vormgeving! Ook hier gespot: prachtige posters en veel leuke DIY decoratie voor bijvoorbeeld Sinterklaas of Kerstmis. Een creatieve hotspot!



Voor stoere mennekes
Op de een of andere manier lijkt het wel alsof er voor meisjes meer kleding te koop is dan voor jongens. De webshop Stoerebinkies.nl maakt hiermee korte metten. Hier geen hoog roze of tutu-gehalte. Nee; het zijn stoere kleuren en mooie prints die hier de dienst uitmaken. Indien gewenst kun je hier ook kleding laten bedrukken. Deze kleding voor jouw coole dude is er van maatje 50 tot 152.



Voor hippe meiden
Bij Topitm.nl mag je meedenken over fashion! Via hun social media kun je meestemmen welke producten wel en niet in de collectie komen. Resultaat? On-trend items voor hippe meiden die áltijd in de smaak vallen! De items zijn onderling perfect met elkaar te combineren. Top, zeggen wij!



Lekker stappen
Van hippe sneaker tot comfortabele regenlaars: bij Little Legends hebben ze een geweldig aanbod van kinderschoenen (én een aantal fijne exemplaren voor volwassenen). En zie die kleding en accessoires! Veel is van kleine, wat onbekendere labels en echt origineel. Meer dan de moeite waard om hier even een kijkje te komen nemen!



Kom ook!
Kom je ook naar Flavourites Live? Neem je vriendinnen én de kids gezellig mee! Flavourites Live vindt plaats van 23 t/m 25 november 2018 in de Kromhouthal in Amsterdam-Noord. Shop nu je ticket met korting in de voorverkoop!

Tarieven:
Voorverkoop: € 11,-
Aan de deur (23-11 t/m 25-11): € 12,50
Kids 4 t/m 11 jaar: € 5,-
Baby’s en kinderen tot 4 jaar zijn gratis