Hotel Transsylvanie 3 is een van de tips van Ilse Warringa en Ferry Doedens als de zomerfamiliefilm voor 2018

21 juli 2018

Hoera een uitnodiging voor de premiere van Hotel Transsylvanie 3! Wie wil er mee? "Ik. Ik Ik!" De kids staan te juichen op de banken. En poeh wat was het warm, maar wat een toffe filmdag weer. We mochten zelfs Ilse Warriga en Ferry Doedens wat vragen stellen, cool toch?!

 


Het plein bij Pathe Arena staat vol! Om 10 uur 's ochtends krijgen we al een waterijsje aangeboden van Universal Pictures. Maar eerlijk is eerlijk met deze hitte is dat best lekker, dus knijpt mama een oogje dicht deze keer.


We staan naast Shownieuws aan de rode loper. Voor ons de stemacteurs van en levensgrote poppen van de hoofdpersonen uit de film Hotel Transsylvanie 3. Wat een feestje maken ze er weer van! We willen dolgraag wat vragen stellen en zowaar onze Kidsproof reporter lukt het Ilse Warringa en Ferry Doedens voor de camera en aan de microfoon te krijgen!

Zie en hoor hier welke personen ze spelen in de film en welke tips voor kids zde voor ons hebben deze zomer:


frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">


En de film zelf? Weer een echte topper! Draak en de monsters zijn nog steeds reuze grappig. Er zit weer een hele berg nieuwe grappen in.  En in deze film wordt Draak verliefd op....  Ja darvoor moet je zelf gaan kijken!

En top in de zomervakantie mood, want het speelt op een cruiseschip, dus helemaal goed voor deze zomer.
Voor als het regent...of juist als het zo ontzettend warm is als de afgelopen weken!


Ayla, Huub, Femke en Liesbeth