Printables: Handige printables om de lockdown leuker te maken

6 januari 2021
Wij vinden printables heel leuk ze helpen ons deze corona-tijd door te komen. Omdat we zoveel leuke reacties hebben gekregen op onze vorige downloads was het tijd voor wat nieuwe versies! Hieronder vind je het grote tel spel en een klusjes kalender voor thuis. Op de site van Kidsproof vind je tussen de blog nog meer leuke printables zoals een handige weekkalender. Veel plezier ermee!

Printables voor kids

Ideaal om op je koelkast te hangen deze leuke printables! Zo handig, helemaal in deze corona-tijd met thuisonderwijs. Print ze uit en ga ermee aan de slag. 

Het grote tel spel

Zijn ze een beetje competitief bij jullie thuis? Hier thuis spelen we heel graag spelletjes, onder het eten worden er vaak kwisvragen gesteld en tijdens een wandeling hebben we ook vaak wedstrijdjes van boom naar boom. Hieronder vind je een leuk tel spel dat je eenvoudig in huis kunt spelen. Wij zetten de timer vast. Perfect tijdens de lockdown; leuk en ook nog leerzaam!

Klik op de afbeelding voor een goede printversie




Klusjes kalender voor thuis

De kalender hieronder is extra leuk, omdat je kunt knippen en plakken. Je kunt zelf je taakjes uitzoeken, uitknippen en op de dag plakken dat jij ze graag wil doen. Zo heb je snel een overzichtelijke kalender en weet je precies wanneer je wat gaat doen. Je kunt het ook opschrijven, want je huisdier heeft natuurlijk alle dagen eten nodig :-)
Klik op de afbeelding voor een goede printversie.



We zijn heel benieuwd wat jullie van onze nieuwste printables vinden, hopelijk hebben jullie er veel plezier van!