• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Repelsteeltje (3+)Terug naar het overzicht

Een wervelende bosvoorstelling tussen de bomen van het Amsterdamse Bostheater.
Tussen de bomen van het prachtige Amsterdamse Bostheater komt Het Kleine Theater, deze zomer weer met een wervelende bosvoorstelling: Repelsteeltje. Drie weken lang duikt het gezelschap het bos in en spelen ze bij regen en zonneschijn hun prachtige verhaal.

Een muzikale familievoorstelling vol humor voor jong en oud! Over liefde en aandacht. Over jezelf mogen zijn. Over anders zijn dan normaal, maar wat is normaal? Is anders zijn niet juist heel bijzonder?

Het verhaal
Er was eens een molenaarsdochter die van stro goud moest spinnen voor de Koning. Maar ze kan helemaal geen goud spinnen! Wie kan dat nou wel? Dan moet je wel heel bijzonder zijn. Ze is ten einde raad, maar dan komt er plots hulp. Er ís namelijk wel iemand die dat kan. Maar niemand weet, niemand weet, hoe hij heet…

Van 20 juli tot en met 10 augustus.

Beleef dit sprookje deze zomer in het theater! Reserveer nu vast je tickets.

Klik op de roze button voor meer informatie en tickets.

Tip: Ook in het nieuwe seizoen op de hoogte blijven van familievoorstellingen in en om Amsterdam? Houd onze uitagenda in de gaten!

Bostheater

De Duizendmeterweg 7
1182 DC Amsterdam
Openingstijden Voor speeldata zie website via roze button Prijs Kindertarief: €9,50
Volwassenen: €14,00
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen