icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Klimmen in de zomerTerug naar het overzicht

Kom deze zomervakantie klimmen bij Fun Forest in het Amsterdamse Bos! Durf jij het aan?
Klimmen in de zomervakantie! Fun Forest is deze zomer gewoon open, natuurlijk wel met allerlei aanpassingen zodat alles volgens de RIVM richtlijnen gaat! 

Dus kom vlug naar Fun Forest Amsterdam! Want wat je in een gewoon bos niet mag of kan, mag je hier wel. Je gaat de bomen in. Drie uur lang klim je van boom tot boom. Het enige wat je mee hoeft te nemen is een beetje lef en enthousiasme! 

In het klimpark beweeg je je via touwen, ladders, bruggen en tokkelbanen door de bomen. Het klimpark heeft 10 parcoursen, van 2,5 tot 15 meter hoogte. 

Het Easy 1 parcours is nieuw dit jaar en geschikt voor kids vanaf 1.10 m en voor iedereen die nog een beetje angstig is. De instructeurs houden toezicht vanaf de grond en helpen jou wanneer dat nodig is!

Zelfstandig klimmen kan al met een minimumlengte van 1.10 m. Kinderen met een lengte tussen de 1.10 m en de 1.50 m moeten in enkele parcours begeleid worden door een mee klimmende volwassene (18+).

Voor kinderen van 1.20 tot 1.30 m is er het speciale Easy 2 parcours, waarin zij voor anderhalf uur zelfstandig mogen klimmen. 

Klik voor meer informatie en de nieuwe veiligheidspagina op de roze button!

Tip: Na het klimmen kun je heerlijk lunchen bij BOSS Kitchen.

Fun Forest

Bosbaanweg 3
1182 DA Amsterdam
Openingstijden Zie website Prijs 7 t/m 9 jaar: €19,95
8 t/m 11 jaar: €20,95
12 t/m 17 jaar & volwassenen: €24,95
Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie

Zomervakantie

Yes het is ZOMERVAKANTIE!! Blijf jij deze vakantie thuis? Boffen, want er is enorm veel leuks te doen in en om Amsterdam.

Naar de Zomervakantie tips