Ontdek GeoFortTerug naar het overzicht

Speuren, experimenteren én spelen in de zomer op dit spannende forteiland in Herwijnen!
Kom deze zomer naar het forteiland waar alles in het teken staat van kaarten en navigatie. De poorten zijn weer open voor bezoekers en er wordt alles aan gedaan om een leuke en veilige museumbeleving te realiseren. Wist je dat het Forteiland wel zes voetbalvelden groot is… ? Dat betekent veel buitenruimte voor verschillende leuke activiteiten en exhibits.

Wat is er te doen?
Maak een reis met een lift naar het middelpunt van de aarde, ruik in het zalmendoolhof naar de juiste route, speur in de vleermuispeurtuin naar het einddoel, zoek de code van de schatkist van de klimaatspeurtocht, volg de Minecraftworkshop of doe mee aan de spannende moordquiz...

GeoFort is uitgeroepen tot Beste Kindermuseum ter wereld in 2016 én is KidsProof Museum 2020. Dus dat wordt lekker (buiten) genieten en beleven!

Honger en dorst na al dit spelen en beleven? In het nieuwe pannenkoekenrestaurant sluit je je bezoek af met een heerlijke pannenkoek of iets anders lekkers!

Let op: reserveer vooraf een ticket.

Klik voor meer info en de gehanteerde richtlijnen m.b.t. corona door naar de website van GeoFort via de roze button.

GeoFort

Nieuwe Steeg 74
4171 KG Herwijnen
Openingstijden Tijdens de gehele zomervakantie iedere dag geopend
Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie

Zomervakantie

Yes het is ZOMERVAKANTIE!! Blijf jij deze vakantie thuis? Boffen, want er is enorm veel leuks te doen in en om Amsterdam.

Naar de Zomervakantie tips