Nederlands MarionettenTerug naar het overzicht

Het oudste marionettentheater van Nederland met 8 familievoorstellingen!
Bij het nieuwe Nederlands Marionetten zoldertheater kun je op zaterdag en zondagmiddag bij een van de vele spannende voorstellingen vol humor en muziek je verjaardagspartijtje vieren!

Omdat het theater al bijna 100 jaar bestaat en wel voor een miljoen mensen heeft gespeeld, weet dit theater precies wat kinderen leuk vinden.

Heel veel mooie poppen spelen het verhaal in prachtige decors en nemen je mee naar andere werelden en tijden. Je mag met je vriendjes en vriendinnetjes voorin de zaal zitten en na afloop een cadeautje uitkiezen. 

Er zijn gratis koekjes, limonade en een mooie poster voor ieder kind.

Als je wil mag je ook nog een uur langer blijven om je feestje verder te vieren met taart, cadeautjes uitpakken en spelletjes doen! En als je met heel veel kinderen komt is het ook mogelijk om een privé-voorstelling op een woensdag- of vrijdagmiddag te krijgen.

Kijk in de agenda op de website van Het Nederlands Marionettentheater welke voorstelling op jouw verjaardag speelt, klik hiervoor door op de roze button.

Nederlands marionettentheater

Derde Oosterparkstraat 144/3
1092 EC Amsterdam
Openingstijden Elke zaterdag- en zondagmiddag speelt het theater in Amsterdam om 14 uur in hun eigen zaaltje een familievoorstelling. In de schoolvakanties zijn er extra voorstellingen, eveneens om 14.30 uur. Prijs Toegang €7,50, incl. thee, limonade en koekjes. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sinterklaas in Amsterdam

Sinterklaas in Amsterdam

De lieve, goeie Sint is weer in het land! Vanwege Corona viert Sint zijn verblijf en verjaardag iets anders dit jaar.

Bekijk wat WEL mogelijk is en waar je Sint kunt vinden!

Sintintocht online