Scheepvaartmuseum onlineTerug naar het overzicht

Het Scheepvaartmuseum ligt voor Pampus, maar online kun je van alles bezoeken!
Het Scheepvaartmuseum is een van de leukste kindermusea. 
Door het coronavirus ligt het noodgedwongen voor Pampus, maar dat betekent niet dat het museum en de collectie niet toegankelijk zijn. Totdat ze de deuren weer openen, vind je hier video’s, podcasts, leuke kinderactiviteiten en nog veel meer om het museum online te bezoeken!
Het Scheepvaartmuseum heeft ook te gekke filmpjes op Youtube staan:
Communiceren op afstand - In deze vlog leert Marit je leuke manieren om met anderen te communiceren, op afstand natuurlijk. Denk bijvoorbeeld aan seinvlaggen en morsecode!
Matrozentraining - Kapitein Franziska geeft een training voor alle kleine matrozen thuis en een inkijk in het leven aan boord zo’n 300 jaar geleden.
Dare to discover - Reizen door de tijd? Het kan met de spectaculaire Virtual Reality tijdreis 'Dare to Discover - a VR journey'. Beweeg je telefoon of gebruik je muis om rond te kijken, hoe vet is dat?!

Klik op de roze button en kies jouw activiteit !

Het Scheepvaartmuseum

Kattenburgerplein 1
1018 KK Amsterdam
Prijs Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hiep Hiep Hoeraaaaa....

Hiep Hiep Hoeraaaaa....

Ben je in de zomervakantie jarig geweest of binnenkort jarig of je verjaardagsfeestje vanwege corona nog niet gevierd? Dan ga je vast je Kinderfeestje binnen vieren! Bekijk snel onze bijna 300 kinderfeestjes....zit er vast een voor je tussen

Fijne verjaardag!

Naar de feestjes