NDSM KinderwerfTerug naar het overzicht

Iedere woensdagmiddag in de zomervakantie zijn er superleuke activiteiten voor kinderen!

Speciaal voor de zomervakantie is de NDSM Kinderwerf opgezet. NDSM, het Noorderlicht Café en de crew van Hemeltjelief! - Hemeltjelater! hebben de handen ineengeslagen voor dit leuke initiatief. 

Iedere woensdagmiddag van 13.00 tot 18.00 uur is het terrein rondom Noorderlicht ingericht in kleine area’s waar je allemaal verschillende activiteiten kunt doen, zoals knippen, plakken, timmeren, broodbakken, circus oefenenen en voorstellingen bekijken. Iedere week zijn er een aantal vaste onderdelen waaronder goochelen, bellenblaas, schminken, circusmarkt, creatieve workshops, broodbakken en voorstellingen.

De activiteiten zijn geschikt voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Ouders kunnen het kind begeleiden, maar kunnen ook op veilige afstand op het terras meegenieten. Na afloop kan je nog heerlijk met elkaar eten. 

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen, dus reserveer je kaartje op tijd! Dit kan via de roze button. 

Tip: meer toffe uitjes voor de zomervakantie vind je in de Uitagenda!

NDSM Kinderatelier

TT Neveritaweg 15
1013 WB Amsterdam
Openingstijden Elke woensdagmiddag t/m 12 augustus van 13:00 tot 18:00 uur. Prijs Vanaf €8,25 incl. limonade en zelfgebakken brood Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie

Zomervakantie

Yes het is ZOMERVAKANTIE!! Blijf jij deze vakantie thuis? Boffen, want er is enorm veel leuks te doen in en om Amsterdam.

Naar de Zomervakantie tips