ZomeractiviteitenTerug naar het overzicht

Kom deze zomervakantie naar het Nationaal Militair Museum en ontdek de stoere activiteiten!
Er is van alles te zien en te doen deze zomervakantie in het NMM. Leef je uit in een F-16 simulator, leer NATO-taal, maak je eigen buskruit of schakel vijandelijke tanks uit! Zelf dingen doen is leuk én leerzaam.

Naast veel activiteiten zijn er onder andere 6 themaruimtes waar het verhaal van de krijgsmacht wordt verteld. Ontdek de mens achter de krijgsmacht in deze persoonlijke portretten. En er is nog veel meer te beleven in het Nationaal Militair Museum!

Buitenactiviteiten
Buiten zijn er namelijk ook veel stoere activiteiten. Ga klimmen en klauteren in de speeltuin of maak je klaar voor een watergevecht bij de waterbaan. Rij (vanaf 18 juli) als een echte soldaat in een mini-jeep of tank over een uitdagend parcours of stap in de kistjes van een echte soldaat. Voer stoere soldatenactiviteiten uit zoals salueren, een tentje opzetten, code kraken, knopen leggen en test jouw conditie op de stormbaan. Ga jij als snelste de stormbaan over?

Geweldig uitzicht
Beklim de trappen van Gebouw 45 en wordt beloond met een geweldig uitzicht over het museum en het bijzondere natuurgebied.  

Geheimen
Ontdek rondom het museum de geheimen van Vliegbasis Soesterberg. Wandel langs de geheimzinnige overblijfselen van de oude vliegbasis zoals een oude schuilkelder, commandobunker en vliegbaan. De wandelroute is verkrijgbaar bij de entreebalie van het museum.

In de zomervakantie is het museum 7 dagen open. Wil je het museum bezoeken, reserveer dan online een tijd en je tickets.

Klik voor meer info op de roze websitebutton.

Nationaal Militair Museum

Verlengde Paltzerweg 1
3768 MX Soest
Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie

Zomervakantie

Yes het is ZOMERVAKANTIE!! Blijf jij deze vakantie thuis? Boffen, want er is enorm veel leuks te doen in en om Amsterdam.

Naar de Zomervakantie tips