Rijksmuseum FamiliemaandTerug naar het overzicht

Oktober is Familiemaand in het Rijksmuseum! Met workshops, activiteiten, routes en meer!
De maand oktober is Familiemaand bij het Rijksmuseum! Er wordt deze maand van alles georganiseerd en alles met een Edson twist!
  • Bouw-kunst Edson gaat je aan het werk zetten. Met (bouw)kunst uit het museum als inspiratie ga je aan de slag met verrassende materialen en maak je je eigen 3D-kunstwerk.
  • Edson’s Teken-challenge ssst, heel goed luisteren! Kruip achter een ezel en luister naar wat Edson voor jou beschrijft! Teken wat je hoort, en ga daarna op zoek. Kun jij het juiste schilderij vinden?
  • Masterclass Portretkunst met Iriée Zamblé (23 oktober) In deze masterclass leer je hoe je verhalen kunt vertellen met portretten. Magische verhalen met Magic Nape (31 oktober) Laat jezelf betoveren en leer de kunstwerken uit het museum op een heel andere manier kennen met illusionist Magic Nape.
  • Help de muziek is zoek 'Help! De muziek is zoek' is een vrolijke theatrale rondleiding voor families met kinderen van 4 - 7 jaar
Maar er is meer! Ga 'Wild Kijken', laat je rondleiden door Ronny Flex, Nikkie Tutorials, Van der Vaart of Teske in de snapguide tour of speel het familiespel. Er zijn ook prikkelvrije (avond)rondleidingen en rondleidingen in gebarentaal.

Klik op de roze button voor het hele programma.

Rijksmuseum

Museumstraat 1
1071 XX Amsterdam
Openingstijden Gratis activiteiten: elk weekend en in de herfstvakantie
Betaalde activiteiten: zie website
Prijs Gratis activiteiten: Bouw-kunst, Edson's teken challenge en Edson route.
Betaalde specials: op zoek naar Edson, Muziekworkshop Soundlab, Masterclass portretkunst en magische verhalen met Magic Nape
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

YES....herfstvakantie!

YES....herfstvakantie!

En wow, wat is er weer veel leuks te doen in Amsterdam! Gezinsuitjes, stoere activiteiten, jeugdvoorstellingen, speurtochten, mooie familieprogramma's in musea, kindvriendelijke wandelingen....echt te gek!

Bekijk snel wat er te doen is!