Zomer in A’DAM VR Game ParkTerug naar het overzicht

Deze zomer kun je samen met je familie bij A'dam VR Game Park genieten van de coolste VR-games
A’DAM VR Game Park is een super leuk uitje voor het hele gezin tijdens de zomervakantie. Daal deze zomer af naar het ondergrondse A’DAM VR Game Park en ontdek een wereld van grenzeloze verbeelding met de meest exclusieve games als sensationele 4D simulaties, zinderende free-roaming zombie shooters of escape rooms. En met ruim 600m2 is A’DAM VR Game Park het grootste VR park van Nederland! Dus kom binnen, dwaal rond en selecteer je spel.

Even tijd nodig om op adem te komen? Ontspan met een drankje in de hangout en kom weer op krachten voor je volgende avontuur. De geavanceerde VR-technologie is jouw ticket naar een wereld die voorheen alleen achter een scherm bestond!

Kom gerust binnenlopen, of maak online een reservering. Extra tof: Bij een online reservering krijg tijdelijk € 5 euro korting.

Durf jij het aan? Klik op de roze button voor meer informatie!

Tip: bijna jarig? Vier je kinderfeestje bij A'DAM VR Game Park!

Adam VR Game Park

Overhoeksplein 15
1031 KS Amsterdam
Openingstijden Iedere dag van 12:00 t/m 21:00 uur Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

YIHAAA ZOMERVAKANTIE!

YIHAAA ZOMERVAKANTIE!

Of het nu mooi weer is of wat minder, er is méér dan genoeg te beleven in en om Amsterdam. We hebben een bomvolle uitagenda met activiteiten en gezinsuitjes. Kijk snel wat er te doen is in Amsterdam, vervelen is geen optie!

Check de leukste tip!