icon-closeMuziekwedstrijd wk 18
icon-closeMuziekwedstrijd wk 18

Kinderspeurtocht JordaanTerug naar het overzicht

Ontdek de Jordaan en de mooie grachten met deze actieve speurtocht voor kinderen én ouders! (6-12 jaar)
In de Jordaan is veel moois te vinden, met zijn hofjes, standbeelden en gezellige markten. Bekijk het Muizenhuis, bezoek het Oud Hollandsche snoepwinkeltje en leer de zwembadpas. Of ga van de glijbaan in de vele speeltuintjes die je tegenkomt!

Amsterdam Oude Stad heeft deze toffe speurtocht voor jou in elkaar gezet! De wandeling duurt ongeveer 2,5 uur en is helemaal 'offline'. Je krijgt een beschermmap met een plattegrond met de route en de stoppunten. Bij elk stoppunt krijg je korte informatie en een vraag of een opdracht.

Zo ontdek je al speurend en puzzelend of jij jezelf een echte Amsterdam-kenner kunt noemen! Nu tijdelijk met speciale Kidsproof korting!

Ideaal uitje in de buitenlucht deze meivakantie! Speur je mee? Bestel de speurtocht via de roze button.

Tip: doe ook de kinderspeurtocht door de Oude Stad!

Amsterdam Oude Stad


Openingstijden Je bepaalt zelf wanneer je de speurtocht gaat lopen. Prijs Pakket: Nu tijdelijk met Kidsproof korting Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Meivakantie... wat kan er wel?

Meivakantie... wat kan er wel?

Heerlijk even vrij. En gelukkig kan er langzaam al iets meer: speeltuinen, terrasjes, natuur en leuke wandelingen voor buiten. En voor regendagen hebben we ook ideeën. Check hier de uitjes per dag

Naar uitagenda