Winter in ARTISTerug naar het overzicht

Kom deze voorjaarsvakantie naar ARTIS en beleef winterse activiteiten, binnen en buiten!
ARTIS hult zich deze voorjaarsvakantie in wintersferen! Het wordt weer een dolle beestenboel met alle te gekke activiteiten.

In de tuin van het ARTIS-park is een hoop te zien: kerstroos, boerenkolen en spruiten. Met een winterspeurtocht kriskras door ARTIS heen vind je op tien plekken verschillende opdrachten voor alle leeftijden. 

In het ARTIS-Planetarium kun je deze winter op zoek naar ijs in het zonnestelsel. In de nieuwe liveshow IJsreis reis je mee naar het heelal! In de voorjaarsvakantie draait er ook elke dag een speciale voorstelling vol kleuren, vormen en texturen voor de allerkleinsten: Bébé Symphonique!

Ook het ARTIS-Groote Museum is een bezoekje waard. Hier kun je het familiespel spelen. Dobbel jezelf kriskras door het museum heen. Zet je voor 100% in en kom erachter hoe jullie verbonden zijn met de wereld om je heen.

In ARTIS-Micropia ontdek je microben in allerlei maten, soorten en kleuren. Tijdens de vakantie kun je de mooiste of juist spannendste microben verzamelen die je tegenkomt. Die kun je aan het eind van je bezoek loslaten en tot leven wekken op de Microbenmuur.

Tussen de activiteiten door kun je genieten van winterse lekkernijen!

PS: ook fijn, alle activiteiten zijn GRATIS en toegang tot de Micropia en Groote Museum voor kinderen t/m 12 jaar is ook GRATIS.

Voor meer informatie en tickets ga je naar de site, via de roze button.

TIP: in het nieuwe jaar zijn er weer veel toffe kinderfeestjes mogelijk, je checkt ze hier!

Artis

Plantage Kerklaan 38-40
1018 CZ Amsterdam
Openingstijden Voorjaarsvakantie 2024 Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Voorjaarsvakantie!

Voorjaarsvakantie!

YEAH, vakantie! De Uitagenda staat bommetje vol met allemaal leuke uitjes. Ga snel snuffelen!
Veel plezier.

Naar de Uitagenda!