Cargoroo BakfietsenTerug naar het overzicht

Milieubewust dagje op stap met de kinderen? Huur de super handige elektrische bakfiets van Cargaroo!
Wist je dat je heel veel autoritten in de stad makkelijk kan vervangen met een elektrische bakfiets? Het is goedkoper, duurzamer en in de stad vaak ook nog sneller! Daarnaast hoef je niet meer in de file te staan op weg naar het stadsstrand, het park of de geitenboerderij. Ideaal voor ouders met jonge kinderen.

De aanschaf van een bakfiets is voor velen nog een te grote stap, daarom heeft Cargaroo deelbakfietsen. Door de bakfiets te delen is deze toegankelijker voor meerdere mensen. 

Hoe werkt het? Download de app van Cargaroo, hier zie je de actuele locaties van de bakfietsen. Kies en reserveer een bakfiets. Je opent het slot met je telefoon, onderweg zet je hem op slot waar je wilt en uiteindelijk zet je hem weer terug waar je hem ophaalde. Je betaalt zolang je hem gebruikt. Superhandig, duurzaam én voordelig!

Meer weten? Ga dan naar de site van Cargaroo via de roze button.

Tip: meer leuke uitjes of tips zien? Meld je aan voor de nieuwsbrief van Kidsproof!

Cargoroo


Amsterdam
Prijs €1,00 starttarief
€4,20 per uur / €0,07 per minuut
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er op uit in juni

Er op uit in juni

Juni vinden we altijd zo'n fijne maand. Met vaak mooier weer en vrij dagen, zoals Pinksteren. Dus lekker naar buiten en eropuit! Check snel onze uitagenda met alle uitjes in juni.......

Naar de tips!