Fabrique des LumièresTerug naar het overzicht

Lichtprojecties en muziek zorgen voor een spectaculaire innovatieve beleving van kunst!
Op het Westergasterrein vind je Fabrique des Lumières, een innovatief digitaal kunstcentrum. Jong en oud kijken hier hun ogen uit! Lekker koel, ( en cool!) dus ideaal zomervakantie uitje voor het hele gezin.

Met behulp van geavanceerde technologie worden de kunstwerken door lichtprojecties en begeleidende muziek tot leven gebracht. In Fabrique des Lumières zijn immersieve exposities, gewijd aan enkele van de meest beroemde kunstenaars uit de geschiedenis en hedendaagse creaties, te zien.  


Zo is er een expositie over Gustav Klimt, een kunstenaar die begin twintigste eeuw afstand wilde nemen van de traditionele opvatting over kunst. Dompel je onder in het keizerlijk Wenen van eind 19e eeuw, vol goud en decoratieve motieven.

Het kunstcentrum is een initiatief van het Franse bedrijf Culturespaces, bekend van het veelgeprezen Atelier des Lumières in Parijs.

Ga je mee op digitaal avontuur deze vakantie? Klik op de roze button voor meer informatie!

Tip: op onze Clubjes pagina vind je een overzicht van muzieklessen, sportclubs en creatieve clubs in omgeving Amsterdam!

Fabrique des Lumières

Pazzanistraat 37
1014 DB Amsterdam
Openingstijden Zondag t/m donderdag: 9.00 - 17.00 uur.
Vrijdag en zaterdag: 9.00 - 21:00 uur.
Prijs Volwassenen: €17,-
Jeugd 5 t/m 17 jaar: €12,-
Kinderen t/m 4 jaar: gratis
Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

YIHAAA ZOMERVAKANTIE!

YIHAAA ZOMERVAKANTIE!

Of het nu mooi weer is of wat minder, er is méér dan genoeg te beleven in en om Amsterdam. We hebben een bomvolle uitagenda met activiteiten en gezinsuitjes. Kijk snel wat er te doen is in Amsterdam, vervelen is geen optie!

Check de leukste tip!