icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

JetBrains TechlabTerug naar het overzicht

JetBrains Techlab, de verrassende plek waar mens en techniek elkaar ontmoeten
JetBrains Techlab laat bezoekers van alle leeftijden ervaren hoe je met technologie – robotica, kunstmatige intelligentie, 3D printen, Augmented en Virtual Reality – onze wereld beter kunt maken.

Je kunt er werken en dansen met diverse soorten robots, als een vogel vliegen over wereldsteden en nog veel meer ervaringen opdoen met Virtual en Augmented Reality. Met een tiental, regelmatig wisselende opstellingen laat het educatieve JetBrains Techlab zien hoe mens en technologie kunnen samenwerken en een duurzame toekomst creëren.

Een paar voorbeelden. De levensgrote, wijze RoboThespian spreekt meer dan dertig talen en kan niet alleen acteren, maar ook zingen. Met Birdly duik je virtueel een oceaan in, zwem je met dolfijnen en bestudeer je van dichtbij koraalriffen en een reuzenmanta. Bij Panda Chess daagt de robotarm Panda je uit om in drie zetten een potje schaak uit te spelen. In de Drone Cage kun je met een iPad locaties invoeren waar een geprogrammeerde drone autonoom naartoe vliegt. Bij VR Cinema word je met een VR-bril op ondergedompeld in een virtuele wereld die laat zien hoe technologie milieuschade kan oplossen. Met de AR City Games kun je een vervuilde rivier schoonmaken of zonnepanelen installeren om een stad te verbeteren.

Of te wel, genoeg te doen en te ontdekken!

Meer informatie? Klik op de roze websitebutton.

TIP: neem ook eens een kijkje op onze zorg- en opvoedingspagina!

JetBrains Techlab

Plantage Middenlaan 21
1018 DB Amsterdam
Openingstijden dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 17:00 uur Prijs vanaf € 16,= Naar de website ReserverenDirect mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

YIHAAA ZOMERVAKANTIE!

YIHAAA ZOMERVAKANTIE!

Of het nu mooi weer is of wat minder, er is méér dan genoeg te beleven in en om Amsterdam. We hebben een bomvolle uitagenda met activiteiten en gezinsuitjes. Kijk snel wat er te doen is in Amsterdam, vervelen is geen optie!

Check de leukste tip!