Pathé KidsclubTerug naar het overzicht

Met je vrienden en vriendinnen naar een leuke film bij Pathé! Ontdek Kidsclub van Pathé!
Op de site vind je het aanbod van alle kinderfilms die nu in de bioscoop draaien. Kies een film uit en bekijk de trailer. Andere leuke dingen op de site zijn de games die je kunt spelen en de kleurplaten om te downloaden.

Of heb je liever een wallpaper voor bijvoorbeeld je achtergrondscherm van je computer of laptop? Meedoen met een prijsvraag kan ook! Weet jij het antwoord? Je maakt dan kans op een leuk prijzenpakket van de film.

Wil je voordelig met het hele gezin naar de film? Koop dan het Pathé Familieticket voor slechts € 25,-! Je kunt dan met 4 personen naar de film in een Pathé bioscoop. Dat is al gauw € 8,- voordeliger dan wanneer je losse tickets zou kopen! Voorwaarde is wel dat er maximaal 2 personen ouder mogen zijn dan 11 jaar. 

De Pathé Kleuter Bios is voor kinderen van 3-6 jaar. Daar draaien de allerleukste films speciaal voor jou, waarbij het licht niet helemaal uit gaat en ook het geluid wat zachter staat. Bij het ticket van € 7,90 is een Kids Combo (of koffie/thee met iets lekkers voor de ouders) inbegrepen. Kinderen krijgen een kleurplaat en een diploma.

Kijk snel op de site voor alle leuke kleurplaten en de nieuwste films!

Pathé kidsclub


Openingstijden Zie bioscoopagenda. Prijs Familieticket €25,00, kleuterbios €7,90. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sinterklaas in Amsterdam

Sinterklaas in Amsterdam

De lieve, goeie Sint is weer in het land! Vanwege Corona viert Sint zijn verblijf en verjaardag iets anders dit jaar.

Bekijk wat WEL mogelijk is en waar je Sint kunt vinden!

Sintintocht online