Laser TagTerug naar het overzicht

Een actief dagje uit met de familie kan met Laser Tag bij UP Events in Amsterdam!
Zin in een actief dagje uit met de familie? Laser Tag bij UP Events is geschikt hiervoor! Ze hebben hier een Arena van wel 900m2 waar je Laser Tag kan spelen met 6 tot wel meer dan 20 personen tegelijk. Ze beschikken over 1 eigen gebouwde Laser Tag Arena. Kortom, een schitterende locatie!

Het lasergamen speelt zich af bij in een supertoffe lasergame arena. In deze arena bevinden zich diverse objecten waar je je achter kan verschansen en verschuilen. Ga je snipen of ren je de aanval in? Aan jullie de taak om het rode of het blauwe team kampioen te maken! Wie gaat er naar huis met de Victory Royale?

Je kan kiezen uit een potje Laser Tag van 30 minuten of een potje van 75 minuten. Ook bieden ze verschillende arrangementen aan voor als je met een grotere groep wil komen. Je kan dan je Laser Tag uitje combineren met een BBQ, of met een andere activiteit!

Honger gekregen van dit intensieve dagje? Dan kan je een hapje komen eten in het restaurant!

Let op: graag vooraf reserveren!

Voor meer informatie klik je op de roze button.

Tip: UP Events organiseert ook actieve kinderfeestjes!

UP Events

Tom Schreursweg 8
1067 MC Amsterdam
Prijs 30 minuten: vanaf 6 personen €13,03 p.p.
75 minuten: vanaf 6 personen €21,75 p.p.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hiep Hiep Hoeraaaaa....

Hiep Hiep Hoeraaaaa....

Ben je in de zomervakantie jarig geweest of binnenkort jarig of je verjaardagsfeestje nog niet gevierd? Dan ga je vast je Kinderpartijtje binnenkort vieren! Bekijk snel onze bijna 250 kinderfeestjes....zit er vast een voor je tussen!

Naar de feestjes