Goochelaar op je verjaardagTerug naar het overzicht

Maak jouw verjaardag magisch met een bijzondere goochelvoorstelling bij je thuis!
Ben je jarig of wil je wat anders vieren? Maak er een magisch feest van met een echte goochelaar! Goochelaar Matthias verzorgt goochelvoorstellingen en workshops op feestjes. 

Vier een Magische Verjaardag met een interactieve show van 45 minuten, vol magie en humor (4-10 jaar). Regelmatig wordt een assistent uit het publiek gekozen, de jarige zal natuurlijk de eerste zijn die mag komen assisteren. Na afloop krijgen alle kinderen een prachtige ballon mee naar huis.

Ook kun je kiezen voor de Magische Workshop. Dit is een leuke en uitdagende workshop van 60 minuten (7-12 jaar). In de workshop leren de kinderen zelf goochelen met behulp van eenvoudige attributen. De trucs die Matthias aan de kinderen leert zijn gebaseerd op echte goocheltrucs! Na de workshop verzorgt Matthias nog een kindergoochelvoorstelling van 30 minuten. De kinderen mogen bovendien de geleerde goocheltrucs mee naar huis nemen. Ieder kind krijgt een geheime code waarmee zij de trucs verder kunnen oefenen met behulp van videoinstructies.

Zie jij een magische verjaardag wel zitten? Klik dan op de roze button voor meer informatie!

Beyond Magic


Op locatie
Openingstijden Op aanvraag Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lockdown

Lockdown

Voorlopig zitten we door corona nog in een lockdown. Gelukkig zijn er uitjes die WEL kunnen. Sommige online, sommige buiten. Kijk snel wat wel kan.

Naar de uitjes