Verjaardag in Atelier CoBrATerug naar het overzicht

Leuk: je verjaardag vieren in het Cobra Museum tijdens een creatieve verjaardagworkshop! (6+)

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnen op een kunstzinnige manier! Natuurlijk wordt er gewerkt in de geest van CoBrA: spontaan en experimenteel. Ze mogen knoeien en worden aangemoedigd om buiten de lijntjes te kleuren.

Vooraf kan de jarige kiezen tussen het maken van een schilderopdracht (met acrylverf op een echt schildersdoek) of een ruimtelijk werkstuk met allerlei spannende materialen. In het museum worden eerst een paar CoBrA-kunstwerken bekeken en besproken. Daarna gaan de kinderen zelf aan de slag. Als de werkstukken klaar zijn, worden ze nabesproken in de groep. Uiteraard mogen de kunstwerken na afloop mee naar huis.

Verder belangrijk: Leeftijdsgrens is 6 tot en met 12 jaar. Nodig maximaal 10 vriendjes en vriendinnen uit. Het programma van de workshop duurt 1,5 uur. Het is mogelijk om na afloop een verjaardagstaart in het café te bestellen.

Kijk op de site voor meer informatie, alle mogelijkheden en om te reserveren.

Cobra Museum

Sandbergplein 1
1181 ZX Amstelveen
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lockdown

Lockdown

Voorlopig zitten we door corona nog in een lockdown. Gelukkig zijn er uitjes die WEL kunnen. Sommige online, sommige buiten. Kijk snel wat wel kan.

Naar de uitjes