Natureluur survivalfeestjeTerug naar het overzicht

In de Natuurspeeltuin van het Sloterpark kun je een stoer survivalfeestje houden! 7+
Ben je binnenkort jarig? Ben je tussen de 4 en 12 jaar oud? Je kunt met je vriendjes en vriendinnetjes het hele jaar door naar de Natureluur komen en je feestje vieren.

Survival-feestje
Dit is echt een stoer feestje, waarin je je eigen hut bouwt, leert stokvechten en aan de slag gaat met pijl en boog (vanaf 7 jaar). Ook met slecht weer kan dit feestje doorgaan, De Natureluur beschikt over een goede binnenruimte. Warm weer? Dan wordt er natuurlijk ook gebruik gemaakt van het waterspeelgebied!

Wanneer?
Een survivalfeestje is, indien er plek is en in overleg, te boeken op alle weekdagen.

Kosten
Hou rekening met €110 tot €150 euro voor 15 kinderen, afhankelijk van je wensen én met mogelijkheden om extra opties (bijvoorbeeld een kampvuur!) bij te boeken.

Over De Natureluur

In deze openbaar toegankelijke natuurspeeltuin in het Sloterpark vind je spannende speeltoestellen, speurtochten, een kruidentuintje, waterplekjes en kampvuren! Ze organiseren er regelmatig leuke activiteiten (zie onze Uitagenda voor kinderen in Amsterdam) en verschillende kinderfeestjes.

Klik hieronder door naar de website van de Natureluur voor meer informatie!

ps; de Natureluur organiseert ook andere feestjes zoals een verhalenfeestje, boswachterfeestje, eten uit de natuur feestje, fotografenfeestje en meer!

De Natureluur

President Allendelaan 4
1064 GW Amsterdam
Prijs Vanaf €110-150 voor 15 kinderen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lockdown

Lockdown

Voorlopig zitten we door corona nog in een lockdown. Gelukkig zijn er uitjes die WEL kunnen. Sommige online, sommige buiten. Kijk snel wat wel kan.

Naar de uitjes