Decorating kinderfeest!Terug naar het overzicht

Maak de tafel vrij, dan is er genoeg ruimte om te knutselen tijdens Decorating Sisters Kinderparty!
Voor een kinderfeestje komt Decorating Sisters naar je toe, met al het materiaal; genoeg tafelruimte en stoelen is het enige dat nodig is!

Het feestje kan ook in de werkruimte plaatsvinden in Amsterdam. Tijdens een kinderfeestje maak je in ongeveer 1 uur een spiegeltje, lampenkapje of versier je 2 waxinelichtjes. Ook leuk is het maken van naam- en/of raamstickers.

De kosten per kind zijn €8,00 (minimaal 6 kinderen). Er worden benzinekosten (€ 0,19 per km) in rekening gebracht als het feestje op locatie is, buiten Amsterdam.
Het knutselen met glasverf is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Neem contact op om over de mogelijkheden te overleggen! Of schaf zelf een Krea feest Pakket aan, zodat je zelf je eigen kinderfeestje kunt geven! Klik via onderstaande link door naar de site voor meer info en het contactformulier!

Decorating Sisters

Berkelstraat 19 hs
1078 CV Amsterdam
Openingstijden Neem contact op voor het maken van een afspraak. Prijs €8,00 per kind, minimaal 6 kinderen. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lockdown

Lockdown

Voorlopig zitten we door corona nog in een lockdown. Gelukkig zijn er uitjes die WEL kunnen. Sommige online, sommige buiten. Kijk snel wat wel kan.

Naar de uitjes