icon-closeMuseumkids leaderboard week 42-43

Fun Forest FeestjeTerug naar het overzicht

Fun Forest

Bosbaanweg 3
1182 DA Amsterdam
Openingstijden Op woensdag 12.00 – 18.00 uur, in het weekend, op feestdagen en vakantiedagen 10.00 - 19.00 uur (voor overige dagen gelden flexibele openingstijden). Prijs 7 t/m 9 jaar: 20,95
8 t/m 17: €21,95
18+: €21,95
Vier je kinderfeestje in de bomen, kom klimmen bij Fun Forest Amsterdam!
Zoek jij een origineel en actief kinderfeestje? Vier je feestje dan bij Fun Forest! Met het speciale Speedrunner kinderfeestje klimmen kinderen geheel zelfstandig. Wil je meer uitdaging? Kies dan voor een Bananen kinderfeest in de grote parcoursen. Een kinderfeestje is al mogelijk vanaf 8 kinderen, de jarige klimt dan gratis mee! Kinderfeestjes zijn altijd inclusief drinken, een snack en schatkist zoeken.
 
Speedrunner kinderfeestje (min. 1.20 m) (7 t/m 9 jaar)
Klim 1,5 uur lang met je vriendjes in het Speedrunner parcours van Fun Forest Amsterdam. Dit parcours mag je zelfstandig beklimmen. Sterker nog: het is verboden voor volwassenen! Verzamel al klimmend de bananen en ga daarna samen op zoek naar de schat!
 
Klimbos kinderfeest (min. 1.30 m) (8+)
Met dit feestje mag je maar liefst 3 uur klimmen! Zoek samen met je vriendjes al klimmend naar bananen die in de reguliere parcours verstopt zijn. Lever de gevonden bananen in voor cijfers en maak hiermee de code waarmee je de verstopte schatkist kunt openen!

Let op: Fun Forest is van november tot maart gesloten.

Klik op de roze button voor meer informatie.

Blogs & filmpjesAlle blogs