Vier je verjaardag in JHM!Terug naar het overzicht

Ben je bijna jarig? Verras je vriendjes en vriendinnetjes met een feestje in het JHM Kindermuseum!
Het drie verdiepingen tellende huis van de familie Hollander is de perfecte plek voor een kinderfeestje.

In het speels ingerichte huis is van alles te doen: van muziek maken in de muziekkamer tot een feestchalle bakken in de keuken. Natuurlijk is er een cadeautje voor de jarige en voor iedereen taart en limonade.
Je kunt kiezen uit twee feestjes: Feestbeker of Mazzelbingo.

Feestbeker
Vind je het leuk om creatief bezig te zijn? In het Fiep Westendorp Atelier beschilder je je eigen glazen feestbeker! In de muziekkamer zing en dirigeer je een feestlied en in de keuken bak je je eigen feestchalle.

Mazzelbingo
Hou je meer van spelletjes? Dan is het Mazzelbingo-partijtje iets voor jou. Via de mazzelbingo speurtocht ontdek je samen het JHM Kindermuseum en speel je Mazzelbingo in het Fiep Westendorp Atelier.

Je mag 9 vriendjes en/of vriendinnetjes uitnodigen en 2 volwassen mogen mee. Het feestje duur 2 uur. Kijk op de site voor meer informatie over het museum en foto's!

Joods Historisch Museum

Nieuwe Amstelstraat 1
1011 PL Amsterdam
Openingstijden Dagelijks 11.00 - 17.00 uur. Prijs € 150,00 incl. entree kinderen en twee volwassenen, begeleiding vanuit het museum, cadeautje voor de jarige en (koosjere) taart, limonade, challebroodje voor elk kind en koffie of thee voor de begeleiders. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lockdown

Lockdown

Voorlopig zitten we door corona nog in een lockdown. Gelukkig zijn er uitjes die WEL kunnen. Sommige online, sommige buiten. Kijk snel wat wel kan.

Naar de uitjes