Theaterfeestje!Terug naar het overzicht

Bezoek met je feestje één van de leuke kindervoorstellingen in het Meervaart Theater!
Het Meervaart Theater biedt een gevarieerd programma voor familie- en jeugdvoorstellingen.

Of je nu een kleuter van 4 bent of een stoere 7-jarige, voor iedereen is er wat wils! De tentoonstellingen gaan over dieren, mythische figuren, tv-figuren of zelfs een vertolking van een boek! Bekijk het programma van het huidige seizoen, dit loopt van oktober tot mei.

Verjaardagsfeestje in de Meervaart
Gekoppeld aan een van de vele jeugd- en familievoorstellingen op woensdag-  of zondagmiddag kun je je verjaardagsfeestje in de Meervaart vieren. Er wordt dan een speciaal hoekje gereserveerd waar je taart kunt eten (wel zelf meenemen), cadeautjes kunt uitpakken en/of naar een workshop gaan. Naast de entreeprijs voor de voorstelling kost het 50 euro per workshop. Er komt dan een ervaren docent van de jeugdtheaterschool 4West die een uur lang een theaterworkshop geeft.  De Meervaart heeft een verrassing voor de jarige.

Meer info: pr@meervaart.nl

Leuke voorstellingen in 2014 zijn: Robin Hood, Apenstreken, Zo plat als de wereld en nog veel meer. Kijk op www.meervaart.nl voor het hele aanbod.

Meervaart Theater

Meer en Vaart 300
1068 LE Amsterdam
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lockdown

Lockdown

Voorlopig zitten we door corona nog in een lockdown. Gelukkig zijn er uitjes die WEL kunnen. Sommige online, sommige buiten. Kijk snel wat wel kan.

Naar de uitjes