BeachsportfeestjeTerug naar het overzicht

Lekker rennen en sporten op het zand én dat is precies wat je doet tijdens het Beachsportfeestje.
Na een zanderige warming-up worden er drie verschillende beachspellen gespeeld. De jarige mag natuurlijk kiezen uit beachvolleybal, beachtennis, beachvoetbal, beachslagbal, beachfrisbee en verschillende beachspelletjes.

De begeleiding, veldhuur en gebruik van de materialen zitten bij de prijs inbegrepen. Het is mogelijk om het feestje uit te breiden met lekkernijen. Die kun je eventueel ook zelf meebrengen. Het hele feestje kan plaatsvinden in Sportcentrum Universum of op een eigen locatie. Je hebt er zelf dus bijna geen werk aan!

Het Beachsportfeestje duurt 1.5 uur en wordt gehouden op het beachveld naast Sportcentrum Universum in Amsterdam Oost. Dit feestje vindt alleen in de zomermaanden plaats.

Kijk voor alle mogelijkheden en informatie op de website van Sport4Kidz. Klik hieronder meteen door!

Sport4Kidz, locatie: Sportcentrum Universum

Science Park 306
1098 XH Amsterdam
Openingstijden in overleg Prijs Vanaf €179 (incl btw) €10 boekingskosten (eenmalig). Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hiep Hiep Hoeraaaaa....

Hiep Hiep Hoeraaaaa....

Ben je in de zomervakantie jarig geweest of binnenkort jarig of je verjaardagsfeestje vanwege corona nog niet gevierd? Dan ga je vast je Kinderfeestje binnen vieren! Bekijk snel onze bijna 300 kinderfeestjes....zit er vast een voor je tussen

Fijne verjaardag!

Naar de feestjes