Pathé Kidsclub filmfeestje!Terug naar het overzicht

Wil je je verjaardag op een leuke manier vieren? Nodig dan je vrienden en vriendinnen uit voor Pathé!
Jullie worden ontvangen met een leuk kadootje voor de jarige en krijgen de mooiste plaatsen in de bioscoop. Het is mogelijk om het feestje uit te breiden met een Kidscombo (drankje, popcorn, snoep en een leuke verrassing)

Een feestje is mogelijk vanaf 4 kinderen en t/m 11 jaar oud. Zorg ervoor dat je vriendjes en vriendinnetjes  tussen de 4 en 11 jaar zijn.

Op de site vind je het aanbod van alle kinderfilms die nu in de bioscoop draaien. Kies een film uit en bekijk de trailer. Andere leuke dingen op de site zijn de games die je speelt en de kleurplaten om te downloaden.

Goed om te weten! 
Het is wel belangrijk dat je minimaal 2 weken van te voren aangeeft dat je je Filmfeestje in de bioscoop wilt houden, zodat het personeel alles goed kan regelen. Tijdens de schoolvakantie is het niet mogelijk voor een Filmfeestje te reserveren, behalve tijdens de zomervakantie.

Pathé Arena houdt alleen Filmfeestjes op woensdag en zaterdag in de middag. Pathé Spuimarkt houdt alleen Filmfeestjes op woensdag, zaterdag en zondag.

Kijk op de site voor meer informatie en alle leuke kinderfilms van deze week!

TIP: Stuur je uitnodigingen via de website en laat je feestje in stijl beginnen!

Pathé kidsclub


Prijs Bioscoopkaartje: €6,00 per kind, indien nodig toeslag van € 1,50 voor 3D bril
Kosten Kidscombo, zie site
Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lockdown

Lockdown

Voorlopig zitten we door corona nog in een lockdown. Gelukkig zijn er uitjes die WEL kunnen. Sommige online, sommige buiten. Kijk snel wat wel kan.

Naar de uitjes