Supervet VR feestjeTerug naar het overzicht

Huur de VR headsets voor urenlang speelplezier vol spanning en actie. Heel cool en zo geregeld!
Met de VR headsets van VR Kinderfeestje wordt het een onvergetelijk feestje voor je jarige zoon of dochter! Op zoek naar een activiteit waar de kids zich zelf urenlang mee kunnen vermaken? Dan zit je met dit Virtual Reality kinderfeestje helemaal goed!

Op alle headsets staan dezelfde spellen die kinderen vanaf 7 a 8 jaar direct kunnen spelen. Zowel single- als multiplayer, van rustige simulaties tot actieve shooters. Alle spellen zijn geschikt voor kinderen. Een greep uit de coole VR games:

- VR Rollercoaster
- Lopen met dino's
- Onderwater ervaring
- Ruimte ervaring
- Fruit hakken
- VR tekenen
- Schieten op robots

Let op: kijk even goed waar je het feestje laat plaatsvinden. Je kunt de headsets binnen bij je thuis gebruiken als je voldoende ruimte hebt. Ook is het mogelijk om ze buiten te gebruiken. Het is in dat geval belangrijk dat het een droge locatie is zonder zon, dat laatste is van belang voor het optimaal werken van de VR headsets. Wist je dat je voor een relatief laag bedrag ook een gymzaal kunt huren? Is ook een ideale locatie voor een VR kinderfeestje!

Je kunt de headsets ophalen op een door jou aangegeven tijdstip bij het pick-up point in Amsterdam. In de avond breng je ze weer terug, of je boekt er nog een dag bij!

BSO's en andere kinderopvang
Deze sportieve activiteit is ook heel leuk voor bijvoorbeeld een bso. In dat geval niet als kinderfeestje, maar als een supercoole activiteit voor een groep kinderen. Vraag naar de mogelijkheden!

Interesse? Vragen? Klik via de roze button door naar de website van VR Kinderfeestje.

VR kinderfeestjes


Regio Amsterdam
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hiep Hiep Hoeraaaaa....

Hiep Hiep Hoeraaaaa....

Ben je in de zomervakantie jarig geweest of binnenkort jarig of je verjaardagsfeestje nog niet gevierd? Dan ga je vast je Kinderpartijtje binnenkort vieren! Bekijk snel onze bijna 250 kinderfeestjes....zit er vast een voor je tussen!

Naar de feestjes