Social Media FeestjeTerug naar het overzicht

Kinderfeestje vieren? Doe dat in het social media-museum: Youseum Amsterdam!
Ben je bijna jarig of heb je iets anders te vieren? Een bijzondere en unieke plek om je verjaardag te vieren is in Youseum

Ontsnap aan de realiteit en boost jouw creativiteit! En hier loop je ook nog eens de deur uit met de perfecte foto’s om jouw social accounts te pimpen. Zo kun je je toffe verjaardagsfeestje aan iedereen laten zien!

Poseer, ontdek en speel met 30 opvallende installaties en word het middelpunt van het kunstwerk. Spring in de reuze ballenbak, speel met 25.000 euro op een pallet, word verblind in de spiegelruimte of schommel tussen het pluche. 

De kinderfeestjes zijn zowel geschikt voor jongens als meisjes. Het verjaardagsticket bevat een entreeticket, onbeperkte limonade, geprinte foto en een extra cadeautje voor de birthday boy/girl. Neem zelf een taart mee! Beschikbaar vanaf minimaal 8 kinderen tot maximaal 15 kinderen. 

Voor meer informatie klik je op de roze button of neem je contact op met Youseum.

Youseum Amsterdam

Weesperzijde 150
10917DS Amsterdam
Openingstijden Woe t/m zo van 10 - 18 uur Prijs Voor prijzen, zie site Youseum, klik op roze button. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hallo HERFST!

Hallo HERFST!

De dagen worden korter, de blaadjes vallen, het wordt weer kouder...tijd om natuurschatten te gaan verzamelen. Of lekker op zoek te gaan naar een binnenactiviteit.

Bekijk onze uitagenda wat er allemaal nog kan!

Check ze snel!