Social Media FeestjeTerug naar het overzicht

Kinderfeestje vieren? Doe dat in het social media-museum: Youseum Amsterdam!
Ben je bijna jarig of heb je iets anders te vieren? Een bijzondere en unieke plek om je verjaardag te vieren is in Youseum

Ontsnap aan de realiteit en boost jouw creativiteit! En hier loop je ook nog eens de deur uit met de perfecte foto’s om jouw social accounts te pimpen. Zo kun je je toffe verjaardagsfeestje aan iedereen laten zien!

Poseer, ontdek en speel met 30 opvallende installaties en word het middelpunt van het kunstwerk. Spring in de reuze ballenbak, speel met 25.000 euro op een pallet, word verblind in de spiegelruimte of schommel tussen het pluche. 

De kinderfeestjes zijn zowel geschikt voor jongens als meisjes. Het verjaardagsticket bevat een entreeticket, onbeperkte limonade, geprinte foto en een extra cadeautje voor de birthday boy/girl. Neem zelf een taart mee! Beschikbaar vanaf minimaal 8 kinderen tot maximaal 15 kinderen. 

Voor meer informatie klik je op de roze button of neem je contact op met Youseum.

Youseum Amsterdam

Weesperzijde 150
10917DS Amsterdam
Openingstijden Woe t/m zo van 10 - 18 uur Prijs Verjaardagstickets incl. entree, limonade, geprinte foto en extra cadeautje voor de jarige.
€15,- (aan de deur €17,50)
Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

December, heerlijke familiemaand!

December, heerlijke familiemaand!

De donkere dagen van december zijn vol met lichtjes en onze site gevuld met heerlijke, gezellige en feestelijke tips voor ouders en kids die wel mogen. Wel even reserveren! Geniet van elkaar!

Naar de decemberuitjes