• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Playhood play campTerug naar het overzicht

Playhood heeft nu ook 2 zomerkampen: kies uit science of performer art
Playhood is het alternatief voor een binnenspeeltuin, museum of theater, voor kinderen en volwassenen. Eind 2023 opende de eerste Nederlandse rollenspellocatie voor kinderen, waar elk bezoek bestaat uit plezier, creativiteit en fantasie!

Play Camp 2024 - Science
In de zomer van 2024 werkt Playhood samen met The Science Camp tijdens een Play Camp! Kinderen van 4-8 jaar zijn welkom voor vier dagen vol wetenschapsactiviteiten en speelminuten! Een te gekke combinatie van leuk leren en leren door te spelen.

Tijdens het kamp duiken kinderen in de wereld van een astronoom, ingenieur en spelexpert. Ze ontdekken wat zij doen in hun beroep en doen daarna mee aan rollenspellen in de themagebieden.

Play Camp 2024- Performing Art
Stap in de spotlight tijdens het dans- en acteerkamp van Playhood. Samen 1, 2 of 4 dagen creatief aan de slag en bouwen aan je zelfverzekerheid. En natuurlijk tussendoor lekker spelen.


De kids lunchen op locatie en slapen thuis. Je kunt je kind ook voor een losse dag inschrijven. = te boeken vanaf maandag 24 juni

Meer info over deze kampen vind je via de roze websitebutton!

Wist je dat wij meer kinderkampen verzamelen op Kidsproof? Je vindt ze hier!

Playhood

Danzigerbocht 15
1013AM Amsterdam
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen