6 tips voor bijzondere sporten!

23 maart 2018
Wat zijn er toch veel toffe sporten voor kinderen! Hieronder vind je een kleine selectie van een paar hele bijzondere sporten. Allemaal sporten waarbij het draait om zelfvertrouwen en ontwikkelen van een goede mentale houding! Check hieronder de 6 toptips van Kidsproof!
YesFit Kickboks les
YesFit Kickboksen-Kids helpt kinderen met het opbouwen van zelfvertrouwen en mentaal sterk worden. Kinderen krijgen vrolijke en interactieve lessen. Een lesje kickboksen betekent lekker losgaan op de bokszakken terwijl je de basistechnieken van van kickboksen onder de knie krijgt.



Burnside Skatepark
Skateboarden is een vrije sport, die je kunt beoefenen wanneer jij dat wilt. De sociale aspecten rondom skateboarden maken het één van de populairste sporten onder de jeugd! Bij Burnside leer je goed skateboarden op je eigen tempo door ervaren skateboarders.



Studio Firelily

Paaldansen is een combinatie tussen sierlijkheid, lenigheid, kracht en fitness. Het is goed voor het zelfvertrouwen van een kind, maar ook een complete work-out. Buik, benen en armspieren worden in één dans-beweging getraind.



Jorienosaurus Kinderyoga
Jorienosaurus Kinderyoga biedt een plek waar een kind echt kind mag zijn, zichzelf kan zijn. Samen spelen, zich terug trekken of juist contact maken. Niks moet, alles kan. Je kunt binnenkort weer meedoen aan proeflessen!



CS Capoeira
Het energieke spel van Capoeira is superleuk en mooi, maar helpt ook om het kind verder in persoonlijke groei en ontwikkeling. Trainingen bestaan uit een reeks oefeningen en technieken waardoor kinderen zich succesvol kunnen ontwikkelen in fysieke, emotionele en sociale vaardigheden.



Freerunnen bij KDO
Bij Freerunning is het de bedoeling om d.m.v. van gymnastische technieken zoals salto’s over obstakels te springen. Als Freerunner ontwikkel je het ultieme gevoel van vrijheid, controle en kracht. Het is is geen wedstrijd sport, maar leert wel uitdagingen aan te gaan.