Kidsproof blogTerug

De leukste tips voor de stakingsdagen!

22 januari
Op donderdag 30 en vrijdag 31 januari gaan de leraren weer staken. Geen zorgen, want ze hoeven zich niet te vervelen. Wij verzamelden de leukste tips voor de stakingsdagen!
Maak je eigen schilderij bij Jacksart!
Maak je eigen schilderij
Donderdag 30 januari – Jacksart
Materialen, verf en de workshop zijn vandaag gratis, je betaalt alleen het doek waarop je gaat werken. En die zijn er in allerlei maten en verhoudingen, dus voor elke plek én budget wat wils. Reserveren is verplicht.
Lees meerExtra sportinstuif
Donderdag 30 januari – Sporthal Zuidbroek
Kom lekker in beweging tijdens de extra sportinstuif! Er zijn allerlei sportieve activiteiten voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van voetbal, wandklimmen, een opblaasbare stormbaan of interactieve spelletjes met de smartdiscs.
Meer informatie Lekkere activiteiten bij spIJS
Donderdag 30 & vrijdag 31 januari – spIJS
Ken je spIJS in Warnsveld al? Ze hebben hier een heerlijk programma voor de stakinsdagen. Op de eerste dag zijn jouw kids welkom om te komen bakken of voor een Ouder & Kind High Tea. Op de tweede dag is er een kookworkshop en onbeperkt pannenkoeken eten.
Lees meer Maak je eigen schilderij in en van het Schovenhorsterbos!
Vrijdag 31 januari – Landgoed Schovenhorst
Houden jouw kinderen meer van creatieve activiteiten? Ze kunnen vandaag een eigen schilderij maken van natuurlijke materialen uit het Schovenhorsterbos! Super leuke activiteit voor kinderen van 6 tot en met 10 jaar.
Lees meer

En verder:
  • Opa & oma mogen beide dagen gratis naar binnen bij De Koperen Ezel
  • ’t Smallert is extra geopend op donderdadg
  • Klimbos Garderen is extra geopend op vrijdag
Lees er alles over in onze Uitagenda!