Gezocht: Pleeggezin voor Myron

5 mei 2021
Voor de stoere ‘Myron’ van 10 jaar zoekt Pleegzorg Dichtbij een pleeggezin in de omgeving van Apeldoorn waar zij twee weekenden in de maand mag logeren. Ben of ken jij een leuk gezin voor 'Myron'?
Myron zoekt een leuk pleeggezin voor 2 weekenden per maand!

Wie is 'Myron'?

‘Myron’ is een sociaal en sportief meisje dat graag naar buiten gaat om te skaten. Ze zit in groep 7 van het basisonderwijs en vindt het leuk op school. ‘Myron’ maakt makkelijk contact met andere kinderen en speelt graag buiten. Ze houdt ook van paarden, honden en andere dieren en ze kan erg genieten van muziek en dansen. ‘Myron’ woont samen met haar moeder en broer in Apeldoorn.

Wat heeft 'Myron' nodig?

‘Myron’ heeft al vaker gelogeerd bij vriendinnetjes, maar ze zal het best spannend vinden om te gaan logeren bij haar pleeggezin. Dit zal dan ook stapje voor stapje opgebouwd gaan worden. Samenwerking en afstemming met haar moeder is hierbij erg belangrijk. ‘Myron’ heeft vanaf jonge leeftijd veel stress en onrust ervaren en is geneigd om veelal haar eigen boontjes te doppen. Anderzijds heeft ze het nodig dat het gezin haar veiligheid biedt door duidelijk te zijn zonder streng of autoritair te worden. Voor ‘Myron’ is het fijn, als er in het gezin een relaxte, ontspannen sfeer is. Een gezin met een open houding, waar ‘Myron’ volledig haar enthousiaste, actieve zelf kan zijn.

Wil je helpen? Neem dan contact op!

Ben of ken jij een gezin waar 'Myron' mag logeren? Vul dan het aanmeldformulier in via de roze website button. Op de website vind je ook meer informatie over Pleegzorg Dichtbij of bel naar Henk Boerdam op telefoonnummer 0628759987 (werkdagen dinsdag tot en met vrijdag)

Let op: Om privacy redenen maken we gebruik van een fictieve naam en foto. Een screening is onderdeel van het proces om pleegouder te worden. Naar de website