icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Steun onze locals: Su & Jill

30 maart 2020
Kidsproof houdt van lokale ondernemingen. En om hun te steunen hebben we contact opgenomen met Erna en Eugenie van Su & Jill in Zutphen. We vroegen hen hoe het met hun winkel gaat en hoe je momenteel bij hen kunt shoppen.
Voor wie Su & Jill (nog) niet kent:
* Su & Jill is een fantastische concept store in Zutphen (yes, niet per se naar Amsterdam!)
* Je shopt hier voor je kinderen, maar ook voor jezelf en jouw huis.
* Naast kleding, schoenen en accessoires koop je hier ook leuke cadeautjes
* Ze verkopen hier uitsluitend dingen met een goed verhaal
* Deze moeders kiezen musthaves uit die ze zelf heel fijn vinden (en jij dus hopelijk ook)
* Bij Su & Jill staat persoonlijk contact centraalWat merkt Su & Jill van de coronacrisis?
Aan de telefoon heb ik Erna, samen met vriendin Eugenie is zij eigenaresse van de winkel. Ze kregen beide na 2 jongens ook nog een dochter (Su en Jill). Vanaf dat moment gingen de dames helemaal los met kleertjes. Ze maakten zelf zo veel jurkjes en rokjes dat ze besloten om er een bedrijf van te maken. In 2016 openden ze een winkel aan de Houtmarkt in Zutphen. Ze verkopen hier heel veel fijne (duurzame) merken, maar brengen ook nog elk seizoen hun eigen collectie uit.

Erna vertelt mij dat het momenteel erg rustig is op straat en dus ook in de winkel. Logisch want het is de bedoeling dat mensen zoveel mogelijk thuisblijven. Hoewel de vriendinnen ook een mooie webshop hebben, besloten ze in het verleden om zich vooral op de winkel te focussen. De belangrijkste reden hiervoor is dat ze heel veel waarde hechten aan het persoonlijk contact.

Maar ja, dan is je nieuwe collectie net binnen, zijn er logischerwijs strenge richtlijnen vanuit het RIVM en weten nog niet veel mensen je online te vinden. Hoe ga je daar dan mee om? De vriendinnen zijn gelukkig hartstikke positief ingesteld en zorgen ervoor dat je nog steeds kunt shoppen bij Su & Jill!Hoe shop je nu dan bij Su & Jill?
Nog niet veel mensen weten het dus, maar ze hebben een hele fijne webwinkel waar je alle mooie spullen kunt vinden. Je kunt jouw pakketje ophalen in de winkel of laten bezorgen (nu vanaf €30 gratis). De fietskoerier komt dan jouw pakketje thuis afleveren.

De winkel is ook nog gewoon geopend, maar ze houden wel andere openingstijden aan. Van 10:00 tot 14:00 uur zijn de deuren gewoon open. Neem je liever geen risico of hebben jouw kids moeite met de 1,5 meter regelen? Dan kan je een afspraak maken om tussen 14:00 en 15:00 uur te komen shoppen in een helemaal lege winkel. Private shopping is trouwens altijd al mogelijk bij Su & Jill, maar nu komt het wel extra goed uit. Wil je gebruik maken van deze optie? Je kunt altijd even bellen met de dames!

Meer weten over deze fijne winkel? Ga via hier naar hun website.

Happy shopping!

Lieve groetjes,
Patricia