icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

De zomerplannen van een superheld: ‘Dit wordt een superzomer!’

20 juli 2021

Net als vorig jaar blijf ik thuis tijdens de zomervakantie. Het is mij allemaal iets te veel gedoe met die steeds wisselende reisadviezen. Gelukkig valt er meer dan genoeg te doen in eigen land.

Door: Super Summer Hero
Ter vergroting van de vakantievreugde heb ik de hele zomer volgepland met de leukste zomerdingen die ik me kon bedenken. Dagje naar de natuurspeeltuin, dagje chillen aan het water, dagje naar Apenheul. Ik wil vallende sterren tellen, een kampvuur maken, met een strootje in mijn mond op mijn rug naar de wolken koekeloeren. Ik wil picknicken in Stadspark Berg & Bos, terrasjes pakken, musea bezoeken. Ik wil in de achtbaan van de Julianatoren en door de bossen wandelen. Ik wil met m'n blote voeten door de modder en met een kano over het Apeldoorns Kanaal. En ik wil vrienden en familie bezoeken, want sommigen heb ik al veel te lang niet gezien.

Ik wil kortom van de zomer genieten zoals ik nog nooit van een zomer heb genoten. We hebben tenslotte wat in te halen.

Met behulp van Kidsproof.nl heb ik een Super Summer Bucketlist opgesteld. Met de Super Summer Deals van rrreis.nl/summerdeals reis ik voor een prikkie de hele zomer door! Lekker met de bus. Als dit geen Super Summer wordt, weet ik het ook niet meer.

Morgen ga ik samen met de dochter naar de dierentuin. Ik ben van plan om deze hele zomer in mijn Super Summer Outfit rond te lopen. Daar zal ze in eerste instantie ongetwijfeld niet blij mee zijn. Maar na een klein uurtje zal ze het wel accepteren. Zet haar voor een stel stokstaartjes en alles is vergeten en vergeven. Een ijsje werkt meestal ook wel.

Weet jij al wat je gaat doen in de vakantie? Eén tip: waar je ook naartoe wil, je komt er met de Super Summer Deals. Maak er een superzomer van! Naar de website