Versierde stenen zoeken en zelf maken!

1 februari 2021
Ken jij de leuke trend al waarbij mensen mooi versierde stenen achterlaten en anderen een glimlach op het gezicht bezorgen? Ook rondom Apeldoorn, Deventer en Zutphen zijn overal mooie stenen te vinden. Zoek je mee?
In onze regio zijn er een paar superleuke initiatieven ontstaan waarbij mensen aan de slag gaan om stenen te schilderen, deze achter te laten en er een ander blij mee maken. Lekker wandelen met de kids en ondertussen kleurrijke stenen tegenkomen! 

Omgeving Apeldoorn

Rondom Apeldoorn heb je verschillende leuke stenen intitiatieven zoals Kei Tof Apeldoorn en Happy Stones Apeldoorn.
Wandelend over de Veluwe kan het zijn dat je een mooi versierd steentje, stukje hout of iets anders moois van Veluwse Dwaaltjes tegenkomt.


Omgeving Deventer

In Deventer laat Happy Stones Deventer stenen zwerven voor een ander. Je mag ze altijd mee naar huis nemen of weer verstoppen voor een ander. 


Omgeving Zutphen

Woon je in (de buurt) van Zutphen? Hier gaan Art Stones rond om jou een glimlach te bezorgen. Ga op zoek en vind ze!



Zelfmaken

En wist je dat je deze vrolijke stenen ook makkelijk zelf kunt maken? Super leuk om er een ander blij mee te maken. Het enige wat je nodig hebt zijn wat kiezelstenen, acrylverf en kwasten. Inspiratie kan je bijvoorbeeld opdoen op de facebookpagina's van de bovengenoemde initiatieven of op Pinterest. En dan creatief aan de slag!

Heb jij een steen mooi versierd en mogen wij die delen? Stuur dan een foto naar apeldoorn@kidsproof.nl!

Veel zoekplezier!