Yoga Studio ApeldoornTerug naar het overzicht

Baby Mindful, Ouder & Kind yoga en Kidsyoga bij Yoga Studio in Apeldoorn
Kids yoga (4 - 8 jaar, 8 - 12 jaar)
Bij Yoga Studio Apeldoorn worden in verschillende leeftijdscategorieën yogalessen aangeboden voor kinderen. Iedere les is anders, maar bepaalde onderdelen komen elke les terug om het zo herkenbaar en vertrouwd voor de kinderen te maken. Bij de jonge kinderen worden de yogahoudingen, adem- en ontspanningstechnieken speels verwerkt in een thema of avontuur. We gaan op avontuur in het oerwoud, bezoeken een onbewoond eiland of gaan op ontdekkingsreis naar de maan. De mogelijkheden zijn onbegrensd! Bij de wat oudere kinderen is de les wat uitdagender. Kinderen in deze leeftijdscategorie leren yogahoudingen al wat langer vast te houden en maken kennis met de basisprincipes van yoga. Bij alle lessen is er een goede balans tussen inspanning en ontspanning. Kinderen halen zelf uit de lessen wat op dat moment past bij hun ontwikkeling. De lessen zijn zonder competitie, je leert juist omgaan met je eigen grenzen en mogelijkheden.

Baby mindful
Baby Mindful is een nieuwe aanpak voor ouders van jonge baby’s. Baby Mindful onderscheidt zich door de nadruk te leggen op ‘zijn’ in plaats van ‘doen’. De ouders brengen quality time door met hun baby. De sessies zijn vooral heel rustig en de nadruk ligt op het mindful genieten van elkaar en de band die ouder en baby met elkaar opbouwen. De sessies zijn samengesteld door psychologen, docenten en therapeuten om het vertrouwen en bewustzijn van baby’s te ontwikkelen.

Wil je meer weten over Yoga Studio Apeldoorn? Klik dan op de roze websitebutton.

Yoga Studio Apeldoorn

Prof. Rontgenstraat 9
7311AM Apeldoorn
Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

Het is ZOMER en VAKANTIE! Heerlijk even een versnelling lager, maar er zullen ook momenten zijn waarop de kinderen zich vervelen. Gelukkig hebben wij heel veel inspiratie voor je in onze zomerse blogs!

Naar de blogs