Daily DonutTerug naar het overzicht

De lekkerste donuts van Deventer vind je bij Daily Donut!
Donut liefhebbers opgelet! Bij Daily Donut verkopen ze heerlijke donuts in de lekkerste smaken. Ze worden iedere dag vers gemaakt door de Amerikaanse eigenaar en het assortiment verschilt dagelijks. Tja... dan moet je dus nog wel een keer terug komen om de rest te proeven. En geloof ons: dat is geen straf!

Ze verkopen 2 soorten donuts bij Daily Donut: Raised Donuts en Cake Donuts. De eerste wordt gemaakt met gist, waardoor ze groter en luchtiger worden dan Cake Donuts. Dit wordt meestal gezien als de traditionele Californian Donut. Cake Donuts krijgen hun stevige structuur door het mengen van bloem en bakpoeder. Dit type donut wordt in veel Amerikaanse regio's als de “echte” donut gezien. Weer iets geleerd!

In de staat Californië is de donut uitgewerkt tot een kunstvorm. Naast de traditionele zoete smaken zijn ook hartige en aparte fusion combinaties verkrijgbaar. Deze staan ook bij Daily Donut op het menu. Maple syrup en bacon bijvoorbeeld. Durf jij het aan?

Loopt het water je al in de mond? Klik dan op de roze button voor meer informatie en heerlijke foto's!

Daily Donut

Lange Bisschopstraat 5
7411 PM Deventer
Openingstijden Voor de actuele openingstijden, klik op de roze button Prijs Zie de wbesite voor meer informatie Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste kinderfeestjes

De leukste kinderfeestjes

Is jouw kind binnenkort jarig? Of wil je alvast wat inspiratie voor kinderfeestjes opdoen? Wij hebben een compleet overzicht met heel veel leuke kinderfeestjes voor je. Alleen nog even kiezen!

Check alle feestjes!