Popjes van KatrienTerug naar het overzicht

Cakepops, taarten en cupcakes op maat! Met het mooie lekkers van Popjes van Katrien is het feest echt af!
Popjes van Katrien bereidt jouw cakepops, cupcakes en taarten met zorg en aandacht naar authentiek recept. Met verse ingrediënten en pure smaken. Precies afgestemd op jouw wensen, want maatwerk is haar standaard.

Cakepops

Cakepops zijn de nieuwste baktrend en worden volgens authentiek recept bereid. Ze happen lekker makkelijk weg en zijn daardoor niet alleen geschikt voor verjaardagen en bruiloften, maar ook als traktatie op school! De cakepops komen in allerlei kleuren en smaken en zijn voorzien van een royale laag chocolade. De cakepops kunnen worden versierd met sprinkels en bloemetjes. Of laat je verrassen door cakepops van Frozen, Minions of Pokemon-go. Zelf inspiratie? Neem contact met Katrien op, dan gaan jullie samen aan de ontwerptafel zitten. 


Cupcakes

Cupcakes: overheerlijke gebakjes ter grootte van een koffiekop. Verkrijgbaar in verschillende smaken, waaronder vanille, chocolade, hazelnoot, framboos, aardbei, citroen, sinaasappel en kokos. De cupcakes zijn verkrijgbaar in de formaten ‘mini’ en ‘groot’ en zijn standaard voorzien van een vorstelijke toef room en vrolijke sprinkels.


Verjaardagstaarten

De taarten van Popjes van Katrien komen in alle soorten en maten. Wie je ook bent en wat je liefhebberij ook is, zij maken de taart die bij jou past. Je favoriete disney- of televisiefiguur, voetbalclub of artiesten zijn beschikbaar in de heerlijkste smaken. The sky is the limit!

Wil je meer weten over Popjes van Katrien? Bekijk dan haar site door op de websitebutton te klikken

Popjes van Katrien

Vlijtseweg 118
7317 AK Apeldoorn
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste kinderfeestjes

De leukste kinderfeestjes

Is jouw kind binnenkort jarig? Of wil je alvast wat inspiratie voor kinderfeestjes opdoen? Wij hebben een compleet overzicht met heel veel leuke kinderfeestjes voor je. Alleen nog even kiezen!

Check alle feestjes!