spIJS WarnsveldTerug naar het overzicht

spIJS Warnsveld een kidsproof adresje voor ontbijt, lunch, koffie, borrel en ambachtelijk ijs.
spIJS is een pareltje in Warnsveld. In deze lunch- en ijsroom ben je welkom voor een lekker ontbijt, goede koffie, een heerlijke lunch en ambachtelijk ijs. Eigenlijk wordt alles hier op een ambachtelijke wijze bereid. Daarnaast hebben ze ook een leuk speelhoekje voor peuters en kleuters. Het enthousiaste team van spIJS bestaat grotendeels uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Er staan hier zoveel lekkere dingen op de kaart voor ontbijt en lunch dat het nog lastig wordt om te kiezen. De kinderen kunnen hier ook heerlijk eten. Wat dacht je bijvoorbeeld van huisgemaakte pannenkoeken van het meel van 'Molen Nooit Gedacht' uit Warnsveld? Of ga gezellig High Tea-en en reserveer voor jouw kind een Kinder High Tea met onbeperkt ranja.

Je kunt hier trouwens ook heel goed terecht voor de borrel. Terwijl jij even rustig van een drankje geniet, smullen de kinderen van een lekker ijsje. En over ijs gesproken: Het ijs van spIJS wordt gemaakt door Kees van Swoll, die al meerdere prijzen won met zijn heerlijke ijs. De ijscoupes zijn hier echt onweerstaanbaar voor zowel jou als de kinderen. Voor de kids staan er bijvoorbeeld een eenhoorn en minion ijsjes op de kaart. In het voorjaar hebben ze wel 35 verschillende smaken ijs, zonder nare toevoegingen! Ze hebben ook suiker-, lactose- en glutenvrij én vegan ijs.

Loopt het water je al in de mond? Klik dan op de roze button om het hele menu te bekijken!

Op zaterdag is het ook super leuk om de molen en het bakkerij museum in Warnsveld te bezoeken!

spIJS

Dreiumme 39-41
7232CN Warnsveld
Openingstijden Ma t/m za: 09:00 tot 17:00/18:00 uur
Zondag: 11:00 tot 17:00 uur
Prijs Zie roze button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste kinderfeestjes

De leukste kinderfeestjes

Is jouw kind binnenkort jarig? Of wil je alvast wat inspiratie voor kinderfeestjes opdoen? Wij hebben een compleet overzicht met heel veel leuke kinderfeestjes voor je. Alleen nog even kiezen!

Check alle feestjes!