HondenzwemmenTerug naar het overzicht

zondag 26 september
Neem gezellig een duik samen met je hond tijdens het jaarlijkse Hondenzwemmen bij Boschbad Apeldoorn.
Zondag 26 september 2021 sluit Openluchtbad Boschbad in Apeldoorn het zwemseizoen af met het jaarlijkse evenement Hondenzwemmen. Zowel baasjes als honden kunnen tussen 13.00 en 16.00 uur een duik nemen in het recreatiebad. Hoe leuk is dat?

Ochtendprogramma speciaal voor Berner Sennen en Newfoundlander 
Het hondenzwemmen gaat van start met een zwembad vol Berner Sennen en Newfoundlander honden. ’s Ochtends van 10.30 tot 12.30 uur is het bad exclusief gereserveerd voor de leden van Lola’s Berner Sennen – Newfoundlander wandel- en evenementen club. Naar verwachting komen er ruim 200 honden voor een plons in het recreatiebad.  

Middagprogramma Hondenzwemmen voor alle honden
Vanaf 13.00 uur zijn alle hondenbezitters om samen met hun favoriete viervoeter een sprong te wagen. Het tarief is € 3,50 per hond, inclusief maximaal 2 baasjes.

Reserveren is verplicht en kan via de roze button.

Uit eten met de kids? Check de kindvriendelijke restaurantjes!

Boschbad Apeldoorn

Felualaan 29
7313 GM Apeldoorn
Openingstijden vanaf 13:00 uur Prijs Het tarief is € 3,50 per hond, inclusiefmaximaal twee baasjes gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste kinderfeestjes

De leukste kinderfeestjes

Is jouw kind binnenkort jarig? Of wil je alvast wat inspiratie voor kinderfeestjes opdoen? Wij hebben een compleet overzicht met heel veel leuke kinderfeestjes voor je. Alleen nog even kiezen!

Check alle feestjes!