FamiliedagpakketTerug naar het overzicht

zondag 30 augustus
De familiedagen van CODA Museum beleef je vanaf deze zomer ook thuis, op vakantie en in de natuur!
De familiedagen van CODA Museum beleef je vanaf deze zomer ook in je eigen huiskamer en met deze diereneditie ook op vakantie én in de natuur. Op dit moment is de tentoonstelling Animalia te zien waarin kinderen op safari kunnen en met de gloednieuwe fiets- en wandelroute Tour de Forêt ontdek je met het hele gezin de flora en fauna op de Veluwe.

Deze 2 komen samen in het Familiedag voor thuis-pakket: met (knutsel)opdrachten voor binnen en buiten ga je spelenderwijs aan de slag en leren kinderen kijken, vastleggen en vergelijken als een kunstenaar.

Via de roze button bestel je de luxe verrassingsdoos en houd je thuis een echte CODA Museum familiedag! In het pakket vind je  een linnen verzameltas (met specht!), alle benodigde knutselmaterialen voor vier dierenmaskers en vilten pootjes-memory. Verder is er een uniek safariboekje met allerlei vakantieopdrachten aan toegevoegd, net als een natuurbingokaart voor buiten. 

Lees ook alles over de fiets- en wandelroute Tour de Forêt!

CODA

Vosselmanstraat 299
7311 CL Apeldoorn
Prijs € 8,50 voor bestellen & ophalen
€ 12, 50 voor bestellen & verzenden
Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomer bij CODA

Zomer bij CODA

Ontdek deze zomer de Veluwe! Ga op pad met de gloednieuwe fiets- en wandelroute Tour de Forêt of haal een familiedag voor thuis-pakket met knutselopdrachten voor binnen en buiten.

Viva la Veluwe