NatuurtochtenTerug naar het overzicht

zondag 23 mei 2021
De Wildhoeve neemt je mee op avontuur om de Veluwe te ontdekken! Ga je mee op pad?
Camping De Wildhoeve en Aardspoor laten kinderen de Veluwe ontdekken, aan de hand van interactieve, ontspannen en leerzame tochten onder begeleiding van een natuurgids. Je kunt kiezen uit drie verschillende tochten.

Zwijnenmanieren - Spel-en speurtocht naar wilde zwijnen, waarin je op zoek gaat naar wroetspore, schuurbomen en modderbadplaatsen. Een avontuurlijke wandeling van slagtand tot ruige vacht, geschikt voor kids van 8 tot 12 jaar, ouders zijn ook welkom.

De natuurdetective - Op zoek naar wilde dieren en hun sporen. Ontdek wat dieren eten, leer lopen op kompas en hoe je de leeftijd van een boom kunt bepalen. Geschikt voor kids van 8 tot 12 jaar, ouders zijn ook welkom.

Spieden, speuren, sporen - Ontdek hoe je jezelf onzichtbaar kunt maken in het bos en zo grote en kleine dieren kunt bespieden en hun sporen kunt zoeken. Geschikt voor kids van 8 tot 12 jaar, ouders zijn ook welkom.

Voor meer info klik je op de roze button.

Ben je binnenkort jarig? Vier je verjaardag met een leuk kinderfeestje!

Camping de Wildhoeve

Hanendorperweg 102
8166 JJ Emst-Gortel
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste kinderfeestjes

De leukste kinderfeestjes

Is jouw kind binnenkort jarig? Of wil je alvast wat inspiratie voor kinderfeestjes opdoen? Wij hebben een compleet overzicht met heel veel leuke kinderfeestjes voor je. Alleen nog even kiezen!

Check alle feestjes!